Herenhuis te koop

499000€

4 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11189679
Immoweb code : 11189679

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
558 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde burgerwoning op 5a58ca met 4 SLK's en…

- VERKOCHT OP 1STE KIJKDAG -

Deze charmante herenwoning met uitstraling is gelegen in het landelijke Bambrugge op een open perceel van 5a58 en biedt u maar liefst 300m² aan bewoonbare opp.

Kosten noch moeite werden gespaard om van deze woning een pareltje te maken! Zo werd dit gebouw uit 1940 tussen 2011 - 2018 onderworpen aan een grondige verbouwing met nieuwe achterbouw en behoud van authentieke elementen: vloeren, schouwen, gietijzeren radiatoren, glas in lood, lambriseringen, ...

Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal aan die ons nog even meeneemt in de tijd van toen. Rechts ga je naar een aparte bureauruimte, links ga je naar de aangename woonkamer met salon.

Het vroegere huis van de meester sluit naadloos aan op de achterbouw uit 2015. Het open karakter van de volledig geïnstalleerde keuken in combinatie met de aanpalende terrassen, nodigt uit tot gezellig kokerellen met vrienden en familie. Er werd tevens gekozen voor grote raampartijen in Padouk en vloerverwarming op het gelijkvloers. Op deze plek heeft u eveneens een prachtig zicht op de aangename tuin met vijver.

De 1ste VD telt 3 volwaardige SLK's, een ruime badkamer en een grote dressingruimte met aansluitende douchekamer. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping die ingericht werd als master bedroom (52m²) met salon en inbouwkasten.

Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze eigendom ook over een gunstig EPC, centrale verwarming op aardgas, regenwaterrecuperatie, een handige waspl…

Neem contact op