Herenhuis te koop

695000€

4 slaapkamers 447 vierkante meters

Immoweb code : 11203192
Immoweb code : 11203192

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
447 vierkante meters bewoonbare ruimte
101 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifiek afgewerkt herenhuis op top locatie in Blankenberge

Dit magnifiek gerenoveerde herenhuis is gelegen in het hartje van de bruisende badstad Blankenberge. Tijdens de renovatie werd er enkel gebruik gemaakt van luxematerialen en een uitermate hoogwaardige afwerking.

De woning omvat een sous-sol die nog vrij kan worden ingericht naar eigen smaak. Vervolgens treffen we op de belle etage de ontvangstruimte ingericht met een volwaardige bar en een lounge met privéterras. Verder op deze etage vinden we een berging en 2 gastentoiletten.

Via de karakteristieke trappenhal wordt er toegang verkregen tot de 1ste etage. Deze omvat een bureauruimte, een high-end badkamer, een prachtige dressing en de eerste slaapkamer met een aanpalend terras. De 2de etage is ingericht met een ruime leefruimte, een open keuken die werd ingericht met alle nodige applicaties en een wasruimte. Tot slot bevinden er zich op de 3de etage 3 slaapkamers en een slaapkamer.

De woning beschikt over een gunstige EPC-score alsook is de elektrische installatie volledig gekeurd en conform. De woning wordt verwarmd op basis van een recente condenserende ketel op aardgas.

Ook parkeren vormt geen enkel probleem. Zo zijn er 2 nabijgelegen autostaanplaatsen die kunnen worden aangekocht indien gewenst.

Bent u op zoek naar een prachtig verblijf aan de Belgische kust? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Troeven
*Magnifieke materiaalkeuze en hoogwaardige afwerking
*4 volwaardige slaapkamers
*Mogelijkheid tot het aankopen van 2 nab…

Neem contact op