Herenhuis te koop

1740000€

3 slaapkamers 800 vierkante meters

Immoweb code : 10492169
Immoweb code : 10492169

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
800 vierkante meters bewoonbare ruimte
255 vierkante meters grond

Omschrijving

De Rode Leeuw

Dit charmant stadspaleis situeert zich recht in het hart van de stad, vlakbij de Markt en de Burg. Het pand werd in 1992 volledig verbouwd, dit naar een ontwerp van de Brugse architect Missine.
De architectuur van het interieur is bijzonder specifiek, hier werd voor de binnen afwerking voornamelijk gewerkt met hout, marmer, koper en glas.


De woning geniet een bewoonbare opp. van circa 800 m², verdeeld over 4 niveau’s, een garage voor een 3-tal wagens, gewelfde kelder met eigen sanitair en keuken, lift op alle verdiepingen, vergaderzaal, bureau, royale privé-vertrekken en terrassen.

Indeling:
Kelderverdieping : garage voor 3 wagens + toegang naar de ruime 13e-14e eeuwse kelders met kruisribgewelven en centrale pijler uit Doornikse steen, sanitair (2 toiletten) en professionele keukenwand. Vanuit de kelder kan de zijstraat bereikt via een middeleeuwse trap.
Gelijkvloers : inkomgang en hall (marmer), toegang naar terras en lift, grote werk- en vergaderzaal, authentieke notariskamer in neo-renaissancestijl daterend uit de 2de helft van de 19e eeuw. 1ste verdieping : hall met inbouwkasten en toegang naar groot zonneterras, toilet, sublieme living, volledig in eikenhout, met inbouwkasten en dito verlichting, knappe koperen kachel en schouwmantel, vergezichten tot aan het Astridpark, grote leefkeuken met oven, stoomoven, frigo, diepvries, inloop koelcel en ingebouwde frietketel, bijkeuken en berging. 2de verdieping : hall, technische ruimte, masterbedroom met ensuite badkamer

Neem contact op