Herenhuis te koop

835000€

8 slaapkamers 356 vierkante meters

Immoweb code : 11358291
Immoweb code : 11358291

Overzicht

8 slaapkamers
4 badkamers
356 vierkante meters bewoonbare ruimte
168 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke herenwoning met garage op topligging

Deze imposante herenwoning, gerenoveerd in 2023 met behoud van zijn authentieke charme, biedt een unieke kans als opbrengsteigendom. Met 3 vernieuwde studentenkamers en een ruim appartement, is het pand optimaal benut. De ligging is bijzonder, grenzend aan het toekomstige 'Boevrie' project met groene pleinen en sfeervolle steegjes. Achteraan bevinden zich een garage en ruime fietsenstalling, momenteel verhuurd.
Op het gelijkvloers betreedt men via een indrukwekkende hal 3 aparte studentenkamers, allen voorzien van vernieuwde badkamers en kitchenettes. Via de achterzijde is er toegang tot de fietsenstalling, garage en terras. De eerste verdieping omvat een ruim appartement met lichtrijke woonkamer, keuken en aparte linnenkamer/wasplaats.De tweede verdieping herbergt 4 slaapkamers en 1 badkamer, toegankelijk via een unieke trappenhal. Op de derde verdieping bevindt zich een ruime zolder met originele dakgebintes.
Het dak is vernieuwd en voorzien van 4 nieuwe Velux ramen, en een nieuwe condensatieketel is geplaatst. Zonnepanelen zijn toegestaan volgens de vergunning. De kelder is bereikbaar via een vaste trap.
Gelegen nabij invalswegen, op 350m van het station en openbaar vervoer, op 500m van het concertgebouw en dichtbij de Vesten en het stadscentrum van Brugge.

Neem contact op