Herenhuis te koop

1695000€

5 slaapkamers 600 vierkante meters

Immoweb code : 11358296
Immoweb code : 11358296

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
600 vierkante meters bewoonbare ruimte
544 vierkante meters grond

Omschrijving

Bijzondere herenwoning met ruime garage in Brugse binnenstad

Deze statige en ruime herenwoning is gelegen in het hart van de historische binnenstad. Deze woning kent een rijke historiek waarbij de authentieke 16e eeuwse gevel u slechts de inleiding van een boeiend verhaal vertelt. Dit veelzijdige eigendom biedt dankzij een ruime inpandige garage en een reeds aanwezige praktijkruimte veel potentieel.
Gelijkvloers: aparte toegang naar de dokterspraktijk met wachtkamer, aparte toegang tot de privéwoning en een achtergelegen afgesloten garage voor 9 tot 11 wagens.
Indeling privéwoning (3 verdiepingen):
Ruime inkom met trappenhal naar de eerste verdieping. Deze bestaat uit een ruime keuken met een aansluitende eetplaats en leefruimte. Deze gehele verdieping kent een bijzonder mooie lichtinval eneen uniek zicht over de Brugse binnenstad. De keuken geeft toegang naar een zeer ruim terras met mogelijkheid tot uitbreiding. De tweede verdieping bestaat uit 5 tot 6 slaapkamers met voorziening van 3 badkamers. De zolderverdieping tenslotte is op heden ingericht als een appartement. De absoluut unieke ruimtebeleving van deze verdieping, met hoge originele houtgebintes, zijn bijzonder mooi.
Er is eveneens een kelder met originele gewelven aanwezig.
Mits de nodige renovatie- en opfrissingswerken biedt dit unieke eigendom, nabij de Brugse Stadsschouwburg, veel potentieel en opportuniteiten.

Neem contact op