Herenhuis te koop

449000€

5 slaapkamers 301 vierkante meters

Immoweb code : 11091146
Immoweb code : 11091146

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
301 vierkante meters bewoonbare ruimte
215 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenhuis met stadstuin en garage

Zeer ruim herenhuis in hartje Dendermonde met garage en tuin | bezoek op afspraak. Ontdek dit uiterste ruime herenhuis met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 301 m², gebouwd in het jaar 1919 en biedt tal van mogelijkheden in hartje Dendermonde. Wenst u te wonen in een rustige straat maar toch slechts op een steenworp van het bruisende stadscentrum? Wenst u een gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer, scholen, verbindingswegen? Lees dan zeker verder! Deze woning is het ideale pand voor grote gezinnen, een co-housingproject, het uitoefenen van een bijberoep of een zorgunit. Momenteel wordt de woning dan ook gebruikt als woonst annex erkende zorg unit. Kenmerken van de woning:
- 5 ingerichte slaapkamers met mogelijkheid tot creëren van extra slaapkamers; - Twee ruime woonkamers met zicht op co-housen/zorgunit; - Geriefelijke garage voor het veilig stationeren van de wagen of bergen van fietsen.
- Extra bergzolder voor het stockeren van spullen en mogelijkheid deze verdieping af te werken; - Conform elektriciteitsattest ; - Vernieuwd dak en plat dak, alsook is de cv ketel vernieuwd doormiddel van een condensatieketel 'Energieklasse A' in 2020; - Gezellige zuid gerichte tuin om in te ontspannen; - Authentieke elementen zijn bewaard gebleven. Bij deze woning is er een vrijstelling van toepassing voor de renovatie verplichting, aangezien deze woning opgenomen is als bouwkundig erfgoed, burgerwoning.
Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de w

Neem contact op