Herenhuis te koop

525000€

5 slaapkamers 339 vierkante meters

Immoweb code : 11401763
Immoweb code : 11401763

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
339 vierkante meters bewoonbare ruimte
181 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE - Energiezuinig herenhuis (exclusief aanbod).

IN OPTIE - Exclusief op de markt: energiezuinig totaal gerenoveerde herenwoning.
Wenst U een energiezuinig en direct instap-klaar herenhuis dat voldoet aan de huidige woningkwaliteit-vereisten aan te kopen?
Dan is dit uw kans op de huidige vastgoed-markt in centrum Dendermonde.
Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 339 m² en een EPC-B (net géén A) energiescore van slechts 107 Kwh/m²/j voldoet dit pand aan de huidige normen.
De woning kreeg een volledige make-over/totaalrenovatie. Zo zijn de daken, de badkamer, de beneden-vloeren, de leidingen, elektriciteit, isolatie,... volledig vernieuwd.
De indeling op het gelijkvloers: inkomhal met aansluitend de open en lichtrijke leefruimte met zitplaats, te installeren open keuken en het gasten-toilet. Verder is er nog de aanwezigheid van een grote bergruimte/afzonderlijk bureau alsook een kelder. Op het tussen-verdiep situeert zich de badkamer. Op zowel de eerste verdieping als de tweede verdieping zijn er telkens 2 volwaardige slaapkamers aanwezig. Via de vaste trap bereikt men de polyvalente zolderruimte. Hierdoor kunnen er mogelijks 6 slaapkamers gecreëerd worden in dit herenhuis. Absolute troef van deze woning is de charmante en onderhoudsvriendelijke aan te leggen stadstuin. Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving waarbij de woning gelegen is op wandelafstand van de grote markt in Dendermonde. Wenst u meer info of een GRATIS SCHATTING? Contacteer DIETER van Immo Arthur Segers via [email protected] of 052/46.00

Neem contact op