Herenhuis te koop

595000€

5 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 11394930
Immoweb code : 11394930

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
927 vierkante meters grond

Omschrijving

Statig ruim herenhuis met parktuin op 927 m² grond

De PRE-SALE vindt plaats op zaterdag en zondag 8-9 juni 2024 tussen 9u en 17u. Contacteer ons voor een afspraak. Raadpleeg ook alle documenten, op onze website.
Dit statige, te renoveren herenhuis is uiterst centraal gelegen. In de directe omgeving zijn tal van winkels, parken en scholen. De bereikbaarheid van de woning is een grote troef met in de onmiddellijke nabijheid vele belangrijke invalswegen. In de weelderige parktuin kunt u genieten van totale rust. De woning biedt bovendien tal van mogelijkheden voor uitbreidingen. Bent u op zoek naar een ruime, authentieke woning waar u uw eigen stempel op kunt drukken? Dan is deze woning met unieke tuin en ligging wellicht iets voor u. Voor de woning is een oprit met voldoende ruimte voor twee wagens. De garage biedt directe toegang tot de tuin en is een handige opslagplaats voor fietsen. Bij binnenkomst valt direct de ruime inkomhal op, die dankzij de hoge plafonds een gevoel van ruimte geeft dat in de hele woning terug te vinden is. De inkomhal en de rest van de woning bevatten authentieke elementen.
De leefruimte is zeer ruim, geniet van veel lichtinval en biedt zicht op de tuin. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken. Op de tussenverdieping bevindt zich de grote badkamer. Op de eerste en tweede verdieping treffen we vijf slaapkamers met houten parketvloeren en een berging. De slaapkamers zijn ruim en hebben veel lichtinval.

Neem contact op