Herenhuis te koop

1595000€

10 slaapkamers 554 vierkante meters

Immoweb code : 11391849
Immoweb code : 11391849

Overzicht

10 slaapkamers
5 badkamers
554 vierkante meters bewoonbare ruimte
535 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

Representatief Leven - Gezinsleven of Veilige Investering

Elsene: met een historiek die teruggaat tot 1908 en volledig gerenoveerd in 2012, combineert dit herenhuis een majestueus karakter, met een uitzonderlijke moderniteit. Momenteel ingericht als een prestigieus co-living-ruimte, is deze woning geschikt als een huurhuis, een eengezinswoning of een representatief huis.
Met tien verfijnde slaapkamers en vijf moderne badkamers, biedt deze woning een unieke woonervaring. Twee complete keukens, één in de kelder voor grootschalige evenementen en de andere boven voor meer beperkte bijeenkomsten, getuigen van uitzonderlijke functionaliteit.
De ruime kamers, harmonieus verdeeld over verscheidene verdiepingen, baden in natuurlijk licht. De goed georiënteerde tuin is een stedelijke schat die rust en privacy belooft. De zolder onthult een ruimte die kan dienen als uitbreiding of privégebied.
Gelegen in Elsene, biedt deze woning een tijdloze elegantie die erfgoed en moderniteit combineert. Scholen, universiteiten, winkels en openbaar vervoer zijn in de nabijheid, wat de praktische waarde van dit uitzonderlijke adres bevestigt.
Kenmerken: Perceel van 5a 35ca, bruto oppervlakte van 585 m², parketvloeren, hoge plafonds, opmerkelijke architectonische elementen, PEB D-.
Om uw privé en exclusieve bezoek te organiseren en elk detail van deze uitzonderlijke woning te ontdekken, neemt u contact op met Catherine Quiévy bij Uptown Properties, op +32476217955 of via e-mail naar [email protected].

Neem contact op