Herenhuis te koop

975000€

5 slaapkamers 291 vierkante meters

Immoweb code : 11247865
Immoweb code : 11247865

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
291 vierkante meters bewoonbare ruimte
125 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenwoning te koop

Dit herenhuis werd oorspronkelijk gebouwd in 1925 naar ontwerp van architect De Cuyper. Deze charmante woning werd volledig gerenoveerd in 2018 met behoud van authentieke elementen.

Ligging: Het huis is gelegen nabij het Sint-Pietersstation, en op slechts enkele minuten van het stadscentrum. Via het openbaar vervoer en verschillende invalswegen is bereikbaarheid gegarandeerd. Diverse winkels, restaurants en scholen treft u in de nabije omgeving.

Indeling: U betreedt de woning via de statige inkomhal met toegang tot het gastentoilet en de ruime, droge kelder (incl wasplaats en wijnkelder).
Op het gelijkvloers komt u in de aangename leefruimte met een originele visgraatparket en marmeren schouwen. Wanneer u verdergaat naar de eetkamer treft u de moderne aanbouw met volledig uitgeruste keuken, een kookeiland en zicht op de gezellige Zuid-West geörienteerde stadstuin.
Op de tussenverdieping heeft u toegang tot het dakterras.
Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers waarvan de master bedroom voorzien is van een badkamer die uitgerust is met inloopdouche, dubbele wastafel en hangtoilet.
De tweede verdieping heeft opnieuw twee slaapkamers en een aparte badkamer (ligbad met douchemogelijkheid, lavabo, toilet).
Tot slot komt u via een vaste trap in de ruim ingerichte zolder met diverse mogelijkheden.

Mogelijkheid tot aankoop/huren van nabijgelegen garagebox.

Wilt u meer weten of een bezoekmoment vastleggen? Gelieve telefonisch contact op te nemen via 0496025885.

Neem contact op