Herenhuis te koop

1104172€

4 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11339609
Immoweb code : 11339609

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
230 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Authentiek gerenoveerde herenwoning met vier slaapkamers

Betreed de wereld van jouw dromen met deze prachtige gerenoveerde herenwoning, gelegen op een buitengewone locatie in het historische hart van Gent. Deze woonst, opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed, ondergaat momenteel een hoogwaardige renovatie die de authentieke elementen herstelt.

Welkom in deze royale gezinswoning, verdeeld over het gelijkvloers, twee verdiepingen, en een ruime zolderverdieping. De gerenoveerde inkomhal opent de deur naar een aparte eetruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van moderne apparatuur. De plafondhoogtes tot wel 3,5 meter geven deze ruimtes een unieke uitstraling. Het lichtrijke leefgedeelte kijkt via een een glazen wand uit op de privatieve tuin met terras. Een gastentoilet maakt de gelijkvloerse verdieping compleet. Op zowel de eerste als tweede verdieping wachten twee ruime slaapkamers. Beide verdiepingen hebben telkens een badkamer met douche of ligbad, dubbel design lavabomeubel en toilet. Een zolderluik in de nachthal opent naar de casco afgewerkte zolderverdieping. De binnentuin is autovrij en wordt groen aangelegd zodat alle bewoners van de rust en privacy kunnen genieten.

Interieurbeelden zijn indicatief. Aankoop aan 6% mogelijk. EPB-dossier in opmaak (nieuwbouw maximaal E-peil E30 - energetische renovatie maximaal E-peil E70).

Contacteer ons op [email protected] of 09 321 03 00

Neem contact op