Herenhuis te koop

* 630000€

4 slaapkamers 409 vierkante meters

Immoweb code : 11364346
Immoweb code : 11364346
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
409 vierkante meters bewoonbare ruimte
430 vierkante meters grond

Omschrijving

Royale en multifunctionele burgerwoning in het centrum

OPEN HOUSE op zaterdag 18/05 tussen 10u en 12u!
Ontdek deze prachtige burgerwoning met een veelzijdig karakter, gelegen in het bruisende centrum van Hamme. Deze eigendom biedt niet alleen een warme en comfortabele woonomgeving, maar ook eindeloze mogelijkheden voor een flexibele levensstijl, of het nu gaat om wonen en werken onder één dak of het creëren van een gezellige kangoeroewoning.

Op het gelijkvloers vinden we verschillende aan elkaar verbonden ruimtes waar de authenticiteit van de woning werd bewaard. Deze hebben steeds dienst gedaan als bureau, ontspanningsruimte en naaiatelier. Van hieruit hebt u eveneens toegang tot de onderhoudsvriendelijke stadstuin met bijgebouw. Verder vindt u op het gelijkvloers een dubbele inpandige garage, apart toilet en natuurlijk de toegang naar de kelder.

Via de prachtige inkomhal en originele trap komen we bij de leefruimtes. Een open gevoel met een zeer aangename lichtinval nemen hier de bovenhand. Leefruimte, keuken en eetplaats vormen hier dan ook een harmonieus geheel. Het haardelement zorgt dan weer voor de nodige gezelligheid. Van hieruit hebt u ook toegang tot het terras dewelke op zijn beurt dan weer verbonden is met de tuin.

Op de nachthal vinden we de masterbedroom, twee zeer ruime kinderkamers en een badkamer met douche, dubbele lavabo, ligbad en toilet. Een verdieping hoger treffen we nog een vierde slaapkamer welke werd voorzien van badkamer met douche, toilet en lavabomeubel. Voor opbergruimte kan u terecht op de zeer

Neem contact op