Herenhuis te koop

499000€

4 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11270604
Immoweb code : 11270604

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
170 vierkante meters grond

Omschrijving

Licht op te frissen Herenhuis met vele authentieke elementen

Dit herenhuis/Bel-étage in de Baron Opsomerlaan met een grondoppervlakte van 170m² en een bewoonbare oppervlakte van 270m² combineert authentieke elementen met een moderne toets.
We betreden de woning in de zeer ruime en lichte inkomhal. De marmeren elementen en spiegel, die ook op het 1ste verdiep terugkomen springen direct in het oog.
Naast de inkomhal ligt de 14m diepe garage waarin vlotjes 2 wagens geparkeerd kunnen worden. Vanuit de garage hebben we toegang tot de ruime berging van 12m² die op zijn beurt toegang geeft aan de 14m² grote droge kelder en de onderhoudsvriendelijke tuin.
De tuin beschikt over een overdekt terras, een leuke waterpartij en een zeer productieve mispelboom.
Op het eerste verdiep treffen we in de gang een gastentoilet met handenwasser.
De woonkamer en eetkamer hebben hele hoge plafonds, origineel behangpapier van 1947, en nog handgemaakte moulures.
De grote raampartijen vooraan, achteraan en de lichtkoepel geven een heel lichte indruk. Door de venster vooraan, kijken we recht op de stadvesten en hebben we altijd een groen uitzicht met weinig tot geen inkijk.
Achter de eetkamer vinden we een ruime gang en de uitgeruste keuken.
Achter de keuken is er nog een bureaukamer (die perfect als slaapkamer kan dienen) en een klein terrasje met uitzicht op de tuin.
In de gang op de 2de verdieping treffen 2 ingebouwde kasten. Daarnaast 1 zeer grote, 2 normale slaapkamers en de badkamer met toilet, badkamermeubel, bad en douche en handdoekendroger.

Neem contact op