Herenhuis te koop

475000€

3 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 11337413
Immoweb code : 11337413

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
370 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Dit herenhuis, centraal gelegen, biedt niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook een uitstekende verbinding met de stad en andere belangrijke bestemmingen.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal, die de toon zet voor de rest van de woning. Aan de linkerkant leidt de hal naar een gezellige woonkamer, terwijl een gang recht vooruit leidt naar de eetkamer, die naadloos overgaat in de volledig uitgeruste keuken. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht op de patio en de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos samenvloeien. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, evenals een eerste badkamer. De tweede verdieping herbergt een nog grotere slaapkamer van meer dan 30m², die indien nodig gemakkelijk kan worden opgedeeld, samen met een tweede badkamer.
De woning is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam, met een indrukwekkende EPC-score van 156kWh/m² en de toevoeging van zonnepanelen, wat resulteert in EPC label B.

Voor meer informatie, kijk op www.heylenvastgoed.be.
Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 052/73.08.02


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op