Herenhuis te koop

570000€

4 slaapkamers 335 vierkante meters

Immoweb code : 11359373
Immoweb code : 11359373

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
335 vierkante meters bewoonbare ruimte
413 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke burgerwoning met gezellige tuin in het centrum …

-- Bezoeken enkel op afspraak - 053 89 99 66 --

Graag stellen wij u deze authentieke herenwoning voor in het centrum van Overmere.
Gunstig gelegen op minder dan 2 km van het Donkmeer en nabij tal van andere voorzieningen. Via verschillende invalswegen bereikt u op minder dan 5 minuten de E17 richting Gent of Antwerpen en neemt u vlot het openbaar vervoer.

Deze solide woning werd afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.
Met een bewoonbare opp. van maar liefst 335m² is er aan ruimte geen gebrek.
Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal met links toegang tot een lichtrijke woonkamer en zicht op tuin en rechts een ruime eetkamer dat op heden dienstdoet als bureel. Beide ruimtes lopen door naar een volledig geïnstalleerde keuken met toegang tot de bijkeuken. 2 Afbeeldingen zijn visualisaties hoe beide leefruimtes er eventueel kunnen uitzien.

Een traditionele eikentrap biedt toegang tot de 1ste verdieping. Hier bevindt zich een prachtige overloop met 3 ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, voldoende kastruimte, inloopdouche en toilet. Alsof dat nog niet genoeg is bereikt u vanop de overloop d.m.v. een vaste houten trap de 2de verdieping. Hier bevindt zich een volledig afgewerkte ontspanningsruimte van maar liefst 88m².

Verwarmen gebeurt centraal op stookolie en overal werd superisolerend dubbele beglazing geplaatst. Extra troef: geluidsarmglas aan de straatkant. Tot slot beschikt de woning nog over een kelder, een tuinhuis en een ruime carport vo…

Neem contact op