Herenhuis te koop

1150000€

5 slaapkamers 571 vierkante meters

Immoweb code : 11336394
Immoweb code : 11336394

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
571 vierkante meters bewoonbare ruimte
2022 vierkante meters grond

Omschrijving

18de eeuws herenhuis te Poperinge

Ontdek deze buitengewone schat - een uniek bezit gevormd door de samenvoeging van twee prachtige 18e-eeuwse herenhuizen tot één enkel majestueus geheel. Met een totale oppervlakte van 2022m² en een bewoonbare oppervlakte van 570m², bevindt dit juweeltje zich in het bruisende centrum van Poperinge.

Ondanks de centrale ligging, omringt een weelderige ommuurde tuin deze woning, waardoor je je meteen in een oase van rust waant. Deze herenhuizen dragen een rijk historisch verhaal met zich mee en weten op sublieme wijze het authentieke karakter te verweven met modern comfort.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers word je verwelkomd door een imposante inkomhal met een prachtige eiken trap en een tweede traphal, compleet met een lift tot boven.
Daarnaast vind je hier twee ruime salons, twee eetkamers - waarvan één versierd met betoverende 18e-eeuwse schilderijen en stoffen - en een moderne keuken-bar met ledverlichting, uitkijkend op een zuidelijk terras en een weelderig aangelegde Italiaanse tuin.
Een tweede landelijk ingerichte keuken met terras biedt toegang tot het charmante voormalige koetshuis.

Op de eerste verdieping vind je vijf slaapkamers, twee badkamers waarvan één met een marmeren afwerking en één die royaal afgewerkt is met een vrijstaand rond ligbad en douche. Ook zijn er drie afzonderlijke wc's. één slaapkamer bevat een balkonvenster, ingebouwde bibliotheekkast en barmeubel. Daarnaast zijn er twee halruimtes. De slaapkamers zijn afgewerkt met originele 18e-eeuwse la…

Neem contact op