Herenhuis te koop

835000€

6 slaapkamers

Immoweb code : 11247689
Immoweb code : 11247689

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
625 vierkante meters grond

Omschrijving

19e eeuws herenhuis, centrum Vilvoorde

Ontdek deze prachtige woning, doordrenkt van geschiedenis en charme, maar toch voorzien van alle moderne gemakken. Gebouwd in 1850, straalt dit statige herenhuis grandeur uit en biedt het een unieke leefervaring in het hart van Vilvoorde.
Beschrijving:
Bij het betreden van dit prachtige herenhuis wordt u verwelkomd door een tijdloze elegantie en een rijke geschiedenis. De zorgvuldig bewaarde karakteristieke elementen vermengen zich naadloos met moderne voorzieningen, waardoor een unieke en comfortabele leefomgeving ontstaat.
Met zes ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin en gasten.
De zolder biedt mogelijkheden voor extra leefruimte, een kantoor of een hobbyruimte. Op de zolder bevindt zich ook een akoustisch geïsoleerde muziekstudio
De woning is geheel, deels bovengronds, onderkelderd en dit biedt extra opslagruimte en flexibiliteit voor verschillende behoeften.
De prachtig aangelegde ommuurde tuin biedt een oase van rust en privacy, perfect om te ontspannen of om buiten te dineren in de warmere maanden. Het charmante tuinhuis (mèt elektriciteit) is bijzonder praktisch en vervolledigt het plaatje van een romantische tuin. De keuken met glazen veranda biedt een adembenemend uitzicht op de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.
Daarnaast dragen twee open haarden bij aan de sfeer en warmte van de woning, terwijl zonnepanelen en een pelletkachel in de veranda zorgen voor een duurzame en energiezuinige levensstijl.

Neem contact op