Herenhuis te koop

549000€

3 slaapkamers 370 vierkante meters

Immoweb code : 11174432
Immoweb code : 11174432

Overzicht

3 slaapkamers
370 vierkante meters bewoonbare ruimte
1163 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig herenhuis met 3 slaapkamers in Wichelen

Dit imposante herenhuis bevindt zich in Wichelen.

Op het gelijkvloers vindt u de keuken terug die volledig ingericht is met de nodige toestellen. Naast de keuken is de ruime woon- en eetkamer terug te vinden. De moderne badkamer met douche en ligbad is eveneens gelegen op het gelijkvloers. De ruime bureauruimte biedt de perfecte mogelijkheid om van thuis uit te werken. Ideaal voor iemand met een vrij beroep.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers terug te vinden. Eén van de 3 slaapkamers heeft een prachtig uitzicht op de achtergelegen Schelde. Aanpalend aan deze slaapkamer is er een ruim terras waar u tijdens de zomer heerlijk kan genieten van het mooie vergezicht. Verder is er nog een tweede bureauruimte aanwezig. De zolder biedt de mogelijkheid om indien nodig een vierde slaapkamer te voorzien of een zeer ruime bergruimte.

De woning beschikt over een ruime tuin met een gezellig terras en een garage en heeft een perceeloppervlakte van 1163 vierkante meter. De tuin is georiënteerd naar het westen, waardoor je hier heerlijk kunt genieten van de avondzon. Een extra aan de tuin, is dat deze kan opgesplitst worden in twee bouwgronden.

Met een perceeloppervlakte van 1163 vierkante meter en een bewoonbare oppervlakte van 370 vierkante meter, is dit een ruime woning met veel potentieel. Er is geen renovatieverplichting.

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan! Schrijf u via onze website www.albert.immo in voor het bezoekmoment op zaterdag 09/03/2024.

Wenst u

Neem contact op