Horeca te huur

3500€ per maand

232 vierkante meters

Immoweb code : 11407229
Immoweb code : 11407229

Overzicht

232 vierkante meters bewoonbare ruimte
55 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig handelshuis op de iconische Oude Markt te Leuven

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw horecazaak? Dit charmante pand op de levendige Oude Markt in Leuven biedt alles wat u nodig heeft. Momenteel ingericht als een volledig operationeel restaurant, kunt u hier onmiddellijk aan de slag.

Kenmerken van het pand:

Uitstekende Locatie: Gelegen op de iconische Oude Markt, het bruisende hart van Leuven, bekend om zijn gezellige sfeer en diverse eet- en drinkgelegenheden.
Volledig Ingericht: Het restaurant is voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten, waaronder een professionele keuken, smaakvol ingerichte eetruimte, en moderne sanitaire voorzieningen.
Ruime Oppervlakte: Met voldoende zitplaatsen binnen en een terras voor de warmere maanden, biedt dit pand plaats voor een groot aantal gasten. De tweede en derde verdieping huisvesten nog een extra keuken en voldoende bergruimte, net zoals de derde verdieping.
Turn-Key Oplossing: Ideaal voor ondernemers die direct willen starten zonder tijd te verliezen aan renovaties of inrichtingswerkzaamheden.

Voordelen:
Direct inzetbaar als restaurant
Gelegen op een werkelijke toplocatie in het studentenhart van Leuven met veel voetgangersverkeer
Dicht bij openbare vervoersmogelijkheden
Mogelijkheid voor het overnemen van aanwezige inboedel

Grijp deze unieke kans om uw culinaire droom waar te maken in een van de meest begeerde locaties van Leuven. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op op via [email protected] of via 016 23 21 45.

Neem contact op