Horeca te huur

800€ per maand

Immoweb code : 11315607
Immoweb code : 11315607

Overzicht

1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Overname van restaurant De Hertog te Poperinge

Ontdek Restaurant De Hertog in Poperinge, een bloeiende horecazaak gelegen tussen Westouter en Poperinge. Alain en Conny hebben negen jaar lang met passie en toewijding dit prachtige etablissement beheerd. Nu bieden ze de kans aan enthousiaste ondernemers om de fakkel over te nemen en hun culinaire reis willen voortzetten.

Wat maakt Restaurant De Hertog zo speciaal? Allereerst is er de perfecte balans tussen traditie en vernieuwing. De uitbaters hebben het restaurant gedurende de jaren met zorg onderhouden en indien nodig vernieuwd, waardoor ze een constante kwaliteit van zowel setting als gerechten hebben behouden.

Het culinaire meesterschap is een andere troef van het restaurant. Verse ingrediënten en heerlijke gerechten vormen de basis van de menukaart, elk gerecht doordrenkt met de passie en toewijding van de chef.

Het restaurant biedt binnen comfortabele zitplaatsen voor 40 gasten, met de mogelijkheid tot uitbreiding. Buiten is er een grote tuin waar plaats is voor een grote tent, waardoor nog eens 40 extra zitplaatsen gecreëerd kunnen worden, ideaal voor feestjes en het ontvangen van grote groepen. Voor gezinnen is er volop ruimte voor kinderen door de afgebakende grote tuin en de talrijke speeltoestellen.

Praktische voorzieningen zijn ruim aanwezig, met een professionele warme en koude inoxen keuken (afgesloten van elkaar) die is uitgerust met alle benodigde recente apparatuur, ruime koelcel, nette heren- en damestoiletten, een goed uitgeruste bar en een bierkelde…

Neem contact op