Horeca te koop

465000€

252 vierkante meters

Immoweb code : 11114134
Immoweb code : 11114134

Overzicht

252 vierkante meters bewoonbare ruimte
742 vierkante meters grond
627,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Uitstekend draaiend dorpscafé met topligging

‘t Kapelhof is een vaste waarde in en rond Rillaar, gelegen op een belangrijke verbindingsweg, dus met uitstekende zicht- en bereikbaarheid. De zaak beschikt over een vast cliënteel gedurende de openingsuren overdag. De nieuwe uitbater heeft de keuze deze eventueel uit te breiden.

Het pand is zeer net onderhouden en voorzien van alle inrichting om de horeca-activiteit verder te zetten. Aangename zitruimte, tap- en koelinstallaties, keuken, kassa- en camerasysteem, airco, zonnepanelen, voldoende opslagruimtes… alles is reeds voorhanden. Groot bijkomend pluspunt is dat het vrij is van brouwer, dus ook de nieuwe uitbater kiest zijn leveranciers zelf.Naast de verbruiksruimte op het gelijkvloers, is er eveneens één op de verdieping alwaar een gezelschap zich apart kan zetten. Aangrenzend op de verdieping is er een grote open (privé)ruimte voor stockage en bureel.

Verder zijn er aan weerszijden van het pand terrassen. Deel van het terras is overdekt en kan bij aangenaam weer open gezet worden. Naast het terras is er parking op eigen terrein, maar ook ruimschoots in de omgeving.

U ziet alles is voorhanden om deze schitterende zaak een mooi vervolg te geven.
Herbestemming van het goed behoort eveneens tot de mogelijkheden gezien de uitstekende ligging.

P-score : D, G-score : D, energetisch te renoveren

Grijp uw kans en maak snel een afspraak ter bezichtiging!

Neem contact op