Horeca te koop

425000€

Immoweb code : 11259080
Immoweb code : 11259080

Overzicht

20000 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Italië Abbateggio: B & B Masseria Majella en Casa Vacanza V

Prachtig landgoed met commerciële activiteit : B&B Masseria Majella en vakantiehuis Villa Magella.
Gelegen aan de voet van de MAJELLA berg , op 550 m boven de zeespiegel, tussen de dorpen "ABBATEGGIO" en "ROCCAMORICE" in de provincie Pescara - regio Abruzzen.
Gelegen op 1.490 km van Lanklaar – 15u 51 min. ver.
1 km verwijderd van het historisch centrum van Roccamorice ( die heel befaamd is wegens zijn de Celentijnse kluizenaars) en maar een paar stappen verder bevindt zich het paleolithicum dorpje van de Giumentina Vallei en het Spa-oord van Caramanico
De luchthaven van Pescara bevindt zich op 35 km afstand en autosnelwegen zijn reeds op een afstand van 12 km bereikbaar. (Autostrada dei Parchi en Autostrada Adriatica). Het is 30 minuten naar de zee en 20 minuten naar de Bergen (ski).
De eigendom is bereikbaar via de oprijlaan (100 m lang, automatische poort) en is volledig omheind.
Ze bestaat uit een hoofdvilla (bouwjaar 2001) met 2 verdiepingen, een karakteristiek vrijstaand stenen huis dat dienst doet als B&B en een zwembad van 12 m × 4 m , allemaal verbonden door een ruime binnenplaats van ongeveer 500 m² met een met stenen beklede put, een met stenen beklede houtoven, barbecue. De carport is 54 m².
Er hoort ca 2 hectare landbouwgrond bij met hierop 90 olijfbomen, er is een bosje, twee kleine rietvelden en fruitbomen voor elk seizoen, een loods voor landbouwmachines en een stal.
De binnen- en buitenverlichting wordt verzorgd door Toshiba LED-lampen.
De villa is van

Neem contact op