Horeca te koop

475000€

Immoweb code : 6883339

Overzicht

1483 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Goed draaiend eetcafé/resto met bijhorende woonst.

Deze goed draaiende zaak heeft op het gelijkvloers een bebouwde oppervlakte van ± 400m². Café en restaurant zijn gescheiden waardoor beiden perfect combineerbaar zijn. Op de eerste verdieping is er een appartement van ± 140m² met twee ruime slaapkamers.
Het centrum van Essene ligt op 700m, het op- en afrittencomplex van de E40 op amper 1,8km en de industriezone van Ternat op amper 3km. De zaak is dus vlot bereikbaar vanuit alle buur- en omliggende gemeenten.
Indeling gelijkvloers: Café gedeelte met afzonderlijke toiletten, resto gedeelte met aparte ingang en afgescheiden speelhoek voor kinderen, vestiaire en toiletten. Professioneel ingerichte keuken, verschillende bergingen en stockageruimtes, voorraadkelder, afzonderlijke afwaskeuken, badkamer voor personeel, koele berging, ... Buiten een ruim terras, een overdekt rokersterras, twee garages en nog een extra koele berging.
Op de verdieping een ruim appartement met grote living, twee ruime slaapkamers waarvan één met dressing en een badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet.
Neem zeker contact op voor gedetailleerde info of een bezoek. Prijs overname en inrichting niet inbegrepen.

Neem contact op