Horeca te koop

999000€

232 vierkante meters

Immoweb code : 10818953
Immoweb code : 10818953

Overzicht

1 badkamer
232 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond
3.996,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Uiterst ruime en unieke horecazaak op commerciële havenloca…

Deze uiterst ruime horecazaak met een oppervlakte van maar liefst 232 m² situeert zich aan de jachthaven te Blankenberge. De uiterst goede locatie wordt benadrukt door de aanwezigheid van de Grote Markt, centrum als de tramhalte, die namelijk zijwaarts voor het pand gelegen is.

Het recente bouwjaar (2008) van het gebouw, gepaard met de tijdloze aankleding, zorgt ervoor dat de nieuwe eigenaar vrijwel meteen van start kan gaan met het uitbaten van deze bloeiende zaak. Het handelspand bevat voor aanliggend een vergund, gezellig terras die een pergola bevat waar maar liefst 20 zitplaatsen terug te vinden zijn. Eens we de handelszaak binnenwandelen wordt diens afwerking en sfeer meteen prijsgegeven. In het eerste deel aan de binnenzijde treffen we een imposante, uitgeruste lange bar die om zich heen nog eens 36 zitplaatsen herbergt. Vanaf deze bar krijgen we een mooi overzicht over de zaak, een rechtstreekse toegang naar de kelderruimte alsook tot de opmerkelijk goed onderhouden, industriële keuken. Deze laatste werd volledig uitgerust om in alle functionaliteit en kwaliteit uit te blinken en kende zijn laatste vernieuwingen in 2022 waarbij er een nieuwe frigo en steamer werd voorzien. Ook werd de aanwezige elektrische installatie verzwaard om op inductiekookplaten te kunnen werken.

Achteraan de horecazaak vinden we een uiterst unieke en grote polyvalente ruimte terug. Deze ruimte kan op zijn beurt rekenen op zo'n 20 zitplaatsen en geniet volledige privacy! De (vergader)zaal …

Neem contact op