Horeca te koop

525000€

140 vierkante meters

Immoweb code : 11395679
Immoweb code : 11395679

Overzicht

140 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond
3.750,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Succesvolle horecazaak, centraal gelegen op de Blankenbergs…

Deze bruisende horecazaak, gelegen op de Zeedijk te Blankenberge wordt te koop aangeboden en het handelsfonds overgelaten. Een uiterst unieke kans voor ondernemers in de horecabranche. Deze goed draaiende zaak bevindt zich op een centrale locatie in een van de meest levendige kuststeden van België, wat zorgt voor een constante stroom van bezoekers, zowel locals als toeristen.

De horecazaak beschikt over een ruim en stijlvol ingericht interieur, dat plaats biedt aan een groot aantal gasten. Het terras, dat direct aan de Zeedijk ligt, biedt een schitterend uitzicht en trekt veel bezoekers aan, vooral tijdens de zonnige dagen. Dankzij de centrale ligging profiteren de exploitanten van een hoge zichtbaarheid en een constante toestroom van klanten.

Naast de uitstekende locatie en het aantrekkelijke interieur, beschikt de zaak over moderne keukenfaciliteiten en een goed onderhouden infrastructuur, wat bijdraagt aan de efficiënte bedrijfsvoering. De huidige eigenaars hebben een sterke reputatie opgebouwd met een diverse menukaart en een uitstekende service, wat resulteert in een loyale klantenkring en positieve recensies.

De horecazaak is 99 m2 groot en werd voorzien van een verande van een extra 45 m2. Als kers op de taart hebben we een overdekt terras op de Zeedijk met rechtstreeks zeezicht. (zaal binnen 60 zitplaatsen, terras zeedijk 40 zitplaatsen) .De handelszaak kent ook een privatieve garage die in rechtstreekse verbinding staat met de berging aan de achterzijde van de u…

Neem contact op