Horeca te koop

1799000€

541 vierkante meters

Immoweb code : 11206694
Immoweb code : 11206694

Overzicht

541 vierkante meters bewoonbare ruimte
334 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Nr. 11

Deze charmante eigendom, gelegen aan de groene rei en in de directe nabijheid van de "Peerdenbrug", is een unieke stadswoning die voldoet aan de 3 cruciale vastgoedcriteria: locatie, locatie en nogmaals locatie.

Met zijn imposante (dubbele) gevel van 17 meter is deze woning een opvallende verschijning in het Brugse straatbeeld. Op heden is het een B&B, nl. Number 11 exclusive guesthouse en geniet het volgende indeling:

Een royale inkomhal met berging en gastentoilet, een sfeervolle woonkamer met een houthaard en verfraaid met lambrisering afkomstig uit een Frans kasteel. Aansluitend komen we in de ruime, gemoderniseerde keuken voorzien van een keukeneiland, werkblad in marmer en hoogwaardige keukenapparaten.
Verder op het gelijkvloers, herbergt de 2de gevel een ruime garagebox met een automatische poort en daartussen een technische ruimte/wasberging. Op het gelijkvloers bevindt zich tevens een prachtige masterbedroom/suite met badkamer en een gezellig salon voorzien van een open haard, beide ruimten genieten een groot schuifraam dat uitkomt op de aangelegde binnentuin, met een aparte ingang vanuit de Peerdenstraat.
Een majestueuze eiken trap leidt naar het 1ste verdiep en 2de verdiep, dat bestaat uit drie ruime gastenkamers met en-suite badkamers, gedecoreerd met aandacht voor de historische elementen.

Aan de linkerzijde van de woning herbergt het 1ste verdiep een ruim privé gedeelte die volgende indeling geniet:
Een extra leefruimte met eiken maatkasten en uitzicht op

Neem contact op