Horeca te koop

420000€

210 vierkante meters

Immoweb code : 10816608
Immoweb code : 10816608

Overzicht

210 vierkante meters bewoonbare ruimte
365 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelsgelijkvloers met groot duplex appartement aan het st

Bent u op zoek naar een bijzonder vastgoed? Dan is dit uw kans om eigenaar te worden van een iconisch dorpscafé met duplexappartement op een superieure locatie.
ALBERT Pajottenland biedt u dit handelspand met woonst aan dat de perfecte combinatie vormt van strategische ligging en talloze commerciële mogelijkheden.
Met uitstekende zichtbaarheid en gemakkelijke bereikbaarheid is dit pand ideaal voor een breed scala aan commerciële activiteiten.
Heden is dit gebouw met leuke tuin gekend als café 'Bij Latjes', gelegen nabij het station en sportfaciliteiten waardoor er een gevarieerd publiek aan de deur voorbij komt.

Het handelsgedeelte beschikt verder nog over een vergaderzaal en bureau uitgevend op de tuin, grote zijberging met sanitaire faciliteiten en kelder.

Boven het café vinden we een zeer ruim duplex-appartement (152 m²) bestaande uit:
een inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte (46 m²), keuken met aanpalend groot terras (37 m²), berging/stooklokaal en een slaapkamer op de eerste verdieping.
De nachthal, badkamer met douche en dubbele wastafel, toilet, en nog 3 ruime slaapkamers vindt u terug op de tweede verdieping.

De veelzijdigheid van dit pand biedt talloze mogelijkheden. Droomt u van een eigen onderneming in een voormalig dorpscafé? Of ziet u mogelijkheden om dit pand volledig te renoveren tot een schitterende gezinswoning?
Laat uw verbeelding de vrije loop en maak van dit pand uw eigen unieke plek.

Neem vandaag nog contact met ons op via ons gratis numm

Neem contact op