Horeca te koop

850000€

Immoweb code : 11081623
Immoweb code : 11081623

Overzicht

3399 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Succesvol Grillrestaurant met tuin en parking

De Zilveren Lepel is gekend voor zijn heerlijke grillgerechten en biedt binnen plaats aan 150 couverts verdeeld over 3 zalen. Het restaurant heeft bovendien ook twee aangename zonneterrassen, een gigantische parking, ruime tuin en is rolstoelvriendelijk. Er is een afzonderlijke speelhoek, zichtbaar vanuit het restaurant. Het restaurant werd met regelmaat gemoderniseerd. HET RESTAURANT BLIJFT OPEN

Contact: www.bricx.be of 051 801 800

Gelegen op een heuvelrug met zicht op de kerktorens van Hooglede en Gits, dichtbij Roeselare en op een knooppunt van diverse fietsroutes.

Het restaurant omvat op het gelijkvloers drie separate zalen (elk ongeveer voor 50 pers.) een veranda, een centrale bar, een volledig professioneel ingerichte keuken, een afzonderlijke wasplaats, gescheiden toiletten, een uiterst aangename terras, riante kelder voor stockage en een grote koel- en diepvriescel. Op het eerste verdiep (te bereiken via aparte ingang) is er een leefruimte, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamer en aparte toilet. Op de woning liggen er 41 zonnepanelen en 2 zonneboilers.

Dit pand wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH.
Elk prijsvoorstel gelijk of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.
Startprijs: 850.000 EUR

Neem contact op