Horeca te koop

725000€

458 vierkante meters

Immoweb code : 10175848
Immoweb code : 10175848

Overzicht

458 vierkante meters bewoonbare ruimte
5951 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Brouwershuis Du Bois-Haems

Deze karaktervolle neoclassicistische herenwoning uit 1868 deed dienst als brouwerswoning van de brouwerij Du Bois-Haems. Misschien doet het binnenkort wel dienst als uw nieuwe horecazaak?

Via de voormalige koetsdoorgang komt men uit op een prachtige binnenkoer die toegang biedt tot de vroegere paardenstallen. De binnenkoer is Zuidoost-gericht en dus ideaal voor uw toekomstig terras. De grootste troef van het pand is de enorme parktuin met vijver en antiek zwembad dat achter het pand verscholen zit. Zodra u de grote toegangspoort sluit kunt u heerlijk genieten van natuur en rust, doch is de woning centrum-gelegen.

Binnenin het brouwershuis is er een unieke open ruimte met talloze decoratieve elementen, 3 open haarden en grote leefkeuken met AGA -fornuis. De decoratieve elementen bevinden zich in goede staat en zetten de authenticiteit kracht bij. Verder is er op de gelijkvloerse verdieping een royale inkomhal met toegang tot diverse zalen. Dit laatste kan ook gebruikt worden als sanitaire voorzieningen en/of vestiaire.

Op de eerste verdieping bevinden er zich 7 slaapkamers en 2 recent gerenoveerde badkamers. Ook hier werden authentieke elementen gebruikt vol charme. Tot slot beschikt de woning over een zeer ruime zolder dat verschillende bestemmingen kan innemen.

Gezien uitstraling, de ligging in het centrum van Lebbeke, de grootte van het perceel en de ruime bruikbare vloeroppervlakte, biedt dit beschermd monument zéér veel mogelijkheden voor uw toekomstige horecazaak

Neem contact op