Horeca te koop

Immoweb code : 7237744

Overzicht

245 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklare goed draaiende horecazaak met appartement in cen

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Leopoldsburg, op het Bevrijdingsplein, vind je een sfeervolle en drukbezochte brasserie met feestzaal: La Plazza. Deze gezellige plek staat bekend bij de inwoners van Leopoldsburg en omstreken als een toffe zaak waar je gezellig iets kan drinken op het zonnige terras, of lekker kan eten en bijbabbelen. Als het jouw droom is een horecazaak uit te baten, biedt deze plek een schitterende start: vast cliënteel, mooi ingericht, ruim terras, feestzaal, gerieflijke keuken, splinternieuw sanitair, woonruimte boven en ga zo maar door.

De locatie van deze zaak is zeer centraal. Het Bevrijdingsplein ligt in het centrum en heeft meerdere zaken in de buurt. La Plazza neemt een grote hoek in van het plein. Het pand heeft een karakteristieke gevel en ziet er verzorgd uit. Het ruime, gezellige en vooral zonnige terras springt direct in het oog. Want, zoals het bij een goede horecazaak hoort, ligt het terras precies op het aperitiefuur recht in de zon! De ligging van het terras is zuidwestelijk. Het terras geniet eveneens van zonneluifels en verwarming voor in de winter.

Bij binnenkomst geniet je van de gezellige sfeer. De akoestiek van dit pand is ideaal voor drukbezochte plekken. De plafonds zijn van hout, waardoor het gezellige gebabbel niet overheerst. De toog staat centraal in de zaak met de tafeltjes rondom. De ramen aan de voorkant van het pand kan je naar boven openschuiven om in de zomer het buitengevoel oo

Neem contact op