Horeca te koop

59000€

62 vierkante meters

Immoweb code : 10785450
Immoweb code : 10785450

Overzicht

62 vierkante meters bewoonbare ruimte
178 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Overname Handelsfonds "In den Vetten Os"

Dit legendarische Leuvense café, zoekt een legendarische overnemer.

Het betreft de verkoop van het handelsfonds van café "In den Vetten Os" op de Kapucijnenvoer in Leuven. Het café wordt reeds 36j gerund door de huidige eigenaar en het wordt tijd om de fakkel door te geven. Het café wordt momenteel gerund onder een eenmanszaak en bij de verkoop zijn dus betrokken: de naam, het cliënteel, de facebook pagina, de inrichting, het terras, de contracten, de voorraad op het moment van de verkoop, etc...

Het gebouw is eigendom van AB InBev en wordt gehuurd voor €1400 per maand. Het bestaat uit: café (44m²), wc's (8m²), rookruimte (10m²) en kelder (36m²) voor wat betreft het café. Verder is er een leefruimte en keuken op hetgelijkvloers, alsook een tuin. Op de verdiepingen vinden we een badkamer, 4 slaapkamers, zolder en gang. Alle afmetingen zijn beschikbaar op aanvraag.

Er zijn 48 plaatsen binnen en 26 plaatsen buiten (met terrasvergunning, winter en zomer). Momenteel 7/7 open van 10u tot 22u (in de week) en 1-2u op donderdagavond en in het weekend.
Cijfers zijn beschikbaar op aanvraag voor geïnteresseerde partijen. De overnameprijs is zeer gunstig en zou zichzelf in 1, maximum 2 jaar terugbetalen met de huidige inkomsten.

Dit is een unieke kans om een legendarisch café over te nemen aan een zeer gunstige prijs. Contacteer ons vandaag via +32 492 480 390 of op [email protected] voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Neem contact op