Horeca te koop

35000€

60 vierkante meters

Immoweb code : 11302453
Immoweb code : 11302453

Overzicht

60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Goed gelegen Italiaans restaurant in Leuven

Verkoop van een handelsfonds:

In de verkeersarme Mechelsestraat, pal in het centrum van Leuven en vlakbij de Vismarkt, verkoopt Polares het handelsfonds van het Italiaans Restaurant La Piazetta.

Het wordt momenteel uitgebaat als een restaurant met voornamelijk pizza, pasta & dessert en heeft een overzichtelijke kaart. De plaatsen binnen (16) en buiten (12) zijn beperkt, waardoor het restaurant een zeer gezellig en persoonlijk gevoel geeft en de eigenaar het volledig alleen runt.

Verder profiteert het restaurant ook van veel afhaal van studenten, bewoners en werkende mensen uit de buurt en werkt het tevens samen met Takeaway.com voor bestellingen via internet met levering.

De verkoop betreft het handelsfonds, waarbij de naam, website, klantenbestand, huurcontract, menu en inrichting worden overgenomen. De keuken bevat 2 pizza ovens, 1 gewone oven, 2 diepvriezers, koelkast, koeltoog met werkruimte & groentenbakjes, 3-deurs drankentoog, wijnfrigo, 4-pits gasvuur, grill, microgolf, dampkap, vleessnijmachine en kneedmachine.

Het pand is gezellig en functioneel ingericht en wordt gehuurd aan €1700 per maand. Het contract loopt nog tot 2027. Er zijn tevens 2 WC's aanwezig en een lavabo. Verwarming en koken op gas. Alle verbruik individueel.

Bent u op zoek naar een opportuniteit in de horeca in centrum Leuven? Contacteer de makelaar voor een afspraak of meer informatie via [email protected] of op 0492 480 390

Neem contact op