Horeca te koop

995000€

280 vierkante meters

Immoweb code : 11057560
Immoweb code : 11057560

Overzicht

1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
8300 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Exclusieve, instapklare horecazaak met woonst

Deze ruime en verzorgde open bebouwing werd gebouwd in 1957 en volledig verbouwd tot een restaurant- en een woongedeelte (2014). Het domein met een totale oppervlakte van 82a 41ca is volledig omheind, uitgerust met een ruime parkeergelegenheid (voor- en achteraan) en verschillende bijgebouwen.

Het restaurant bevindt zich op het gelijkvloers en omvat een inkomhal, afzonderlijke gastentoiletten, bureau, vestiaire, ruime eetgedeelte met 50 zitplaatsen, goed uitgeruste professionele keuken met een afwasruimte, berging en een afzonderlijk toilet.

Aansluitend aan het restaurant bevindt zich een fantastisch terras met 70 zitplaatsen.
Het terras kan volledig afgesloten worden met screens (dak en wanden) en de grote verzorgde tuin van 64a 18ca zorgen ervoor dat klanten maximaal kunnen genieten van hun bezoek.

De kelder is voorzien van een garage, verschillende werk- en stockageruimtes en eveneens een wijnkelder met een toog.
Het eerste verdiep is volledig ingericht als een gezellig appartement met een eetplaats, woonkamer, twee slaapkamers, dressing, badkamer met een dubbele lavabo, ligbad en douche. Via de woonkamer heeft u toegang tot het terras met een panoramisch uitzicht op de tuin.
Een voedsellift is aanwezig.
De zaak “Villa Torre” is gunstig en commercieel gelegen, winstgevend, uitgerust van alle nodige materialen (meubels, service, kassa,…) klaar om meteen jouw culinaire dromen waar te maken.
In de verkoop is de overname van een uiterst interessante goodwill inbegrepen.

Neem contact op