Horeca te koop

259000€

300 vierkante meters

Immoweb code : 10841112
Immoweb code : 10841112

Overzicht

1 badkamer
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
184 vierkante meters grond
1.407,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand met woonst in hartje Tielt te koop

De vermelde prijs is een vanafprijs.

Deze handelszaak met ruim woongedeelte is gelegen in het hartje van Tielt. Scholen, kleinhandel, supermarkten, openbaar vervoer,... bevinden zich allen op wandelafstand van het pand.

We betreden de handelszaak (180 m²) via de inkomhal die ons toegang verleent tot het restaurant dat plaats biedt aan een 40-tal personen. Het restaurant beschikt over een ruime bar met ingewerkte koelkasten. Via de branddeur betreden we de afwasruimte met aansluitend de professionele keuken en koelcel. Daarnaast beschikt het gelijkvloers ook over zowel mannen- als vrouwentoiletten. De mogelijkheid bestaat om voor het pand een terras te plaatsen. Overname van de inboedel is mogelijk. Het handelsgedeelte heet een

Via de beveiligde deur hebben kan het woongedeelte (117,84 m²) worden betreden op de eerste verdieping. Hier treffen we de ruime leefruimte voorzien van airconditioning. Verder beschikt de verdieping over een badkamer voorzien van ligbad, twee wastafels, toilet en aansluiting voor wasmachine. Aansluitend op de badkamer is er een ruime bergruimte aanwezig. Daarnaast beschikt deze verdieping nog over een polyvalente ruimte die momenteel is ingericht als speelruimte. Verder treffen we nog de twee ruime slaapkamers aan. Tot slot beschikt dit pand nog over een ruime zolder die kan worden ingericht als tweede verdieping.


Kortom het ideale pand voor uw handelsactiviteit met woongelegenheid op een centrale locatie!

Aarzel niet om ons te contacteren…

Neem contact op