Huis te huur

1480€ per maand

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11412386
Immoweb code : 11412386

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Gezellige Bemeubelde Woning dichtbij ’t Groen Kwartier

Op zoek naar een comfortabele en volledig ingerichte woning in het centrum van Antwerpen? Deze charmante woning biedt alles wat je nodig hebt.

Gelegen in een rustige eenrichtingsstraat, maar toch dichtbij het bruisende stadsleven, biedt deze woning de perfecte balans tussen rust en dynamiek. De woning ligt op wandelafstand van het centrum, de wijken Zurenborg en Oud-Berchem en op een steenworp van ’t Groen Kwartier, PAKT, verschillende restaurants, cafés, fitness en supermarkten.

De woning beschikt over een lichte en ruime woonkamer met hoge plafonds en een gezellige keuken. Via hoge raamdeuren heb je toegang tot een klein maar fijn stadskoertje, perfect voor zomerse etentjes.

Op de eerste verdieping vind je een ruime slaapkamer met een ensuite badkamer, voorzien van een inloopdouche en dubbele lavabo's. Een apart toilet is ook aanwezig. De tweede verdieping biedt nog twee knusse kamers onder een schuin dak, waarvan één momenteel is ingericht als ruime dressing. De woning is volledig bemeubeld en wordt verwarmd op gaskachels. Aansluiting voor televisie en internet is aanwezig.

Het huis is een uitstekende keuze voor expats of jonge professionals die op zoek zijn naar een gedeelde woonruimte. Verhuur voor korte termijn is mogelijk, informeer naar aangepaste verhuurprijzen.

Huurprijs is exclusief vaste kosten (energie en water).

Beschikbaar vanaf juli 2024. Bezichtiging vanaf juni. Voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen, neem contact met ons op.

Neem contact op