Huis te huur

1100€ per maand

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 11319576
Immoweb code : 11319576

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
126 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

TIJDLOZE & ENERGIEZUINIGE HOB MET 3 SLKS & TUIN

TIJDLOZE & ENERGIEZUINIGE HOB MET 3 SLKS & TUIN

Wij bevinden ons nabij het dorpcentrum van de gemeente Balen. Op een boogscheut van de woning treffen wij supermarkten, scholen, het station, lokale handelaars, ... aan. Ook zij die graag tot rust komen in de natuur zullen deze gemeente kunnen waarderen. Zo zijn er verschillende wandelroutes, recreatiedomein de Keiheuvel, ... in de nabije omgeving terug te vinden.

Toegekomen aan de woning treffen wij een tijdloze halfopen bebouwing aan met een oprit aangelegd met kiezels. Wanneer wij de woning betreden ontdekken wij op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal, een afzonderlijk toilet, een volledig geïnstalleerde keuken met eethoek, een woonkamer en een berging. Nadat wij de benedenverdieping hebben ontdekt verplaatsen wij ons naar de eerste verdieping. Toegekomen in de nachthal krijgen wij toegang tot drie slaapkamers, een tweede berging en de badkamer. Deze is uitgerust met een lavabomeubel met spoelbak en een douche. Via de vaste trap in de nachthal verplaatsen wij ons naar de zolderverdieping die extra bergruimte biedt.

Nadat wij de woning hebben ontdekt verplaatsen wij ons via de leefruimte naar de aangename tuin die deels is voorzien van een omheining met grenzend aan de woning de aanwezigheid van een terras aangelegd met klinkers. Kortom alles is aanwezig om heerlijk tot rust te komen.

Troeven:
- Centrale ligging
- Ventilatiestysteem C+
- Regenwaterrecuperatie
- Aanwezigheid

Neem contact op