Huis te huur

850€ per maand

2 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11373066
Immoweb code : 11373066

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
160 vierkante meters grond

Omschrijving

duplex kantoorruimte loft in centrum Haasdonk

Duplex loft in industrieel pand van de 19de eeuw, gerenoveerd met behoud van het industrieel karakter. Zonnepanelen worden geplaatst in de loop van 2024.

De gemeenschappelijke inkomhal van het pand met 19de eeuwse arduinen vloer geeft toegang tot de 2 duplex lofts. De inkomhal van de loft geeft toegang tot de private tuin, de parking, de 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet en de trap naar de verdieping.

De vloeren zijn deels in arduinen tegels deels in keramische tegels. Het plafond is in de originele balkenstructuur gedragen o.a. door gietijzeren kolommen. De slaapkamers geven uit op de tuin. In de badkamer zijn er 2 lavabo's, een ligbad, douche en accommodatie voor wasmachine en droogkast. Via de industriële ijzeren trap komt men in de zeer lichte open loft. De vloer bestaat uit de originele houten brute planken. Stalen boogvormige ramen aan de straatzijde. De grote glaspartijen van het zaagtanddak en de zichtbare balkstructuur zorgen voor een bijzonder lichte en inspirerende ruimte. In deze ruimte is er een patio/terras waar het dak is opengewerkt. De keuken bevindt zich naast deze patio.
Er is mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats aansluitend aan de tuin (50 € per maand).
Roken in de binnenruimte en huisdieren zijn niet toegelaten. Er zijn geen algemene kosten, behalve deelname in de kosten voor het ruimen van de septische put en het jaarlijks snoeien van de beukenhaag van de tuin. Poetsen Inkomhal beurtelings met buur.

Neem contact op