Huis te huur

1400€ per maand

3 slaapkamers 197 vierkante meters

Immoweb code : 11371135
Immoweb code : 11371135

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
197 vierkante meters bewoonbare ruimte
660 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer degelijk afgewerkte vrijstaande woning te Waltwilder m

BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = [email protected] => met opgave van het adres van het betreffende pand.

Deze knap afgewerkte vrijstaande woning is gelegenangs de Sportveldstraat in Waltwilder, op een perceel van 6a 60ca. Het centrum van Bilzen bereikt men na een vijftal minuutjes rijden. Het centrum van Maastricht ligt een kleine tien kilometer verder.

Deze woning is steeds bewoond geweest door de huidige eigenaar, die altijd de grootste zorg heeft besteed aan perfect en zeer regelmatig onderhoud - tot op heden. Bijgevolg is de staat zowel binnen als buiten uitstekend. De afwerking is met smaak gekozen en van zeer degelijke kwaliteit, zodat deze prachtige woning tot het betere aanbod op de huurmarkt mag gerekend worden. De geschikte huurder die de kwaliteit en deze perfect staat kan appreciëren, zal hier goed ontvangen worden en zich snel kunnen thuisvoelen.

INDELING:

Gelijkvloers:
inrit met verzorgde voortuin, inkom met gastentoilet, deur naar de inpandige garage en kelder, trap naar de verdieping, ruime lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin, knap afgewerkte leefkeuken met eiland met composieten blad, oven, combi-oven, vaatwasser, frigo en kookvuur, veranda met zicht op de tuin. Verder op deze gelijkvloerse verdieping vindt men nog een eerste badkamer met douche, meubel en voorzieningen voor wasplaats en een inpandige garage, bereikbaar zowel uit de berging als via de inkomhal.

1ste VERDIEPING
Nachthal met toilet en dressing, zeer ruime slaapkame

Neem contact op