Huis te huur

1000€ per maand

3 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 11410738
Immoweb code : 11410738

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Landelijke woning met tuin

Ontdek deze stijlvol gerestaureerde vierkantshoeve 'Kokkeswinning' gelegen in Grote-Spouwen bij Bilzen. Dit unieke verhuurproject omvat zeven kwaliteitsvol afgewerkte woongelegenheden met een landelijk karakter met elk zijn privatieve tuin en/of terras. Omringd door de serene rust, geniet u tevens van een uitstekende bereikbaarheid naar nabijgelegen steden en autosnelwegen. Zo bevindt het charmante centrum van Bilzen zich op slechts 5 autominuten, Maastricht en Tongeren op 15 minuten. Kortom heeft deze eyecatcher alles in huis om te zorgen voor een unieke woonervaring. Indeling is als volgt: Gelijkvloers: -Privatieve inkomhal met gastentoilet. -Lichtrijke ruime woonkamer met open keuken (40m2). De moderne keuken is voorzien van alle hedendaagse gemakken, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast, combi-oven en een vaatwasser. -Praktische bergruimte met aansluiting voor een wasmachine. -Zuidwestelijk georiënteerde tuin van maar liefst 122m2, tevens is er een handige tuinberging voorzien. Eerste verdieping: 
-Twee ruime slaapkamers van respectievelijk 12,5m2 en een masterbedroom van 18m2. -Badkamer uitgerust met een inloopdouche, dubbele lavabo met wandkast en een toilet. 
Bovendien is er een zolderruimte beschikbaar voor opslag, bereikbaar via een vlizotrap. Als surplus beschikt de woning over 2 autostandplaatsen. Gemeenschappelijke kosten: €100/m. Beschikbaar per 01/08. 

Neem contact op