Huis te huur

2 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 11134521
Immoweb code : 11134521

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
243 vierkante meters grond

Omschrijving

VERHUURD - Nieuwbouw duplexwoning met 3 slaapkamers + lift t

Bent u op zoek naar een duurzame, ecologische en energiezuinige woning op slechts enkele minuten fietsen van het centrum van Brasschaat?

Laat u dan charmeren door deze unieke duplexwoning met lift en garage (147m²) op een leuke en centrale locatie. In directe nabijheid vindt u winkels, scholen, verbindingswegen en ga zo maar door.
De woning werd zopas opgeleverd en is dus nog nooit bewoond geweest! De kwalitatieve afwerking is een absoluut pluspunt. De woning wordt volledig bemeubeld verhuurd! De meubels zijn inclusief in de maandelijkse huurprijs.

Bij het bouwen van deze woning werd er rekening gehouden met de hedendaagse normen en verplichtingen wat betreft isolatie, verwarming en elektriciteit.
De verwarming verlooptvia een warmtepomp in combinatie met de zonnepanelen. De elektriciteit is uiteraard volledig conform en de ramen hebben overal aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing.

·Onmiddellijk beschikbaar
·Maandelijkse kosten: € 300,- (Provisie voor alle onkosten (water, verwarming, elektriciteit en internet)
·Huurwaarborg: 3 maanden
·Plaatsbeschrijving: € 350,-

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'Vraag je bezoek aan'.
Voor meer info surf naar www.habicom.be.

Neem contact op