Huis te huur

1100€ per maand

3 slaapkamers

Immoweb code : 11337644
Immoweb code : 11337644

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

HEDENDAAGSE & ENERGIEZUINIGE HOB MET 3 SLKS

HEDENDAAGSE & ENERGIEZUINIGE HOB MET 3 SLKS

Wij bevinden ons in de stad Bree gelegen in noord-limburg. De stad Bree staat gekend om zijn rust, mooie natuur en het gezellige stadscentrum met de wekelijkse markt. Ideaal aan deze locatie is de nabijheid van het stadscentrum. Hierdoor dient men geen grote verplaatsingen te maken voor de dagelijkse activiteiten.

Deze halfopen bebouwingen maken deel uit van een gloednieuwe woonbuurt. Deze woningen zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen in combinatie met de laatste nieuwe technieken. Zo zijn deze woningen uitgerust met zonnepanelen, convectoren om te verwarmen en te koelen, een warmtepompboiler, ventilatiesysteem D en regenwaterrecuperatie. Ons inziens een woning zoals deze hoort te zijn anno 2024.

Op de gelijkvloerse verdieping treffen wij een inkomhal, een afzonderlijk gastentoilet, een woonkamer bestaande uit een zit- en eethoek, een volledig geïnstalleerde keuken en een berging aan. Via de trap begeven wij ons naar de bovenverdieping. Toegekomen in de nachthal krijgen wij toegang tot drie slaapkamers, een wasplaats en een volledig geïnstalleerde badkamer met aanwezigheid van een dubbele spoelbak, een toilet en een douche.
Nadat wij de woning hebben ontdekt verplaatsen wij ons terug naar buiten, waar men tot rust kan komen op het terras. Bijkomend beschikt iedere woning over een buitenberging en een vaste parkeerplek voor één wagen.

Dit project komt in aanmerking voor Hamsterhuren®:
Met

Neem contact op