Huis te huur

2100€ + 150€ per maand

3 slaapkamers 252 vierkante meters

Immoweb code : 11237986
Immoweb code : 11237986

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
252 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

Welkom in deze prachtige achterwoning gelegen in de wijk van de kades, het resultaat van een moderne renovatie uit 2005 van voormalige industriële panden.
Deze eigentijdse woning biedt een unieke woonervaring met 3 slaapkamers voorzien van privébalkons, ideaal om te genieten van de frisse lucht van Brussel. De ruime open leefruimte baadt in natuurlijk licht en komt uit op een zonnig terras, een perfecte plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. Het geheel kijkt uit op een rustige gedeelde binnenplaats met een andere eenheid, wat een oase van rust biedt in het hart van de stad.
Daarnaast beschikt deze woning over een garage, wat een waardevolle toevoeging is in een stedelijke omgeving waar parkeergelegenheid schaars kan zijn.
Gebouwd in 2005 combineert deze woning de charme van de historische wijk van de kades met moderne en functionele voorzieningen. Gelegen in een rustige buurt, is deze woning toch dicht bij het stadscentrum en alle voorzieningen, waardoor u het beste van beide werelden krijgt: de rust en de nabijheid van stedelijke attracties. Bovendien is de toegang tot de binnenplaats veilig en handig dankzij een afstandsbedieningsysteem.
Mis de kans niet om deze uitzonderlijke stedelijke oase te bezoeken en het charmante en comfortabele leven te ontdekken dat het biedt in het hart van Brussel.

Neem contact op