Huis te huur

1650€ per maand

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11413142
Immoweb code : 11413142

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
352 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

Prachtige woning met drie slaapkamers in Elewijt

Prachtige woning met 3 slaapkamers in Elewijt

Deze woning, gelegen in een rustige doodlopende straat nabij het centrum van Elewijt, biedt alles wat je nodig hebt om volledig tot rust te komen!

Via de ruime inkomhal, voorzien van een apart toilet, betreed je de sfeervolle leefruimte met een gezellige gashaard. De open keuken is uitgerust met alle moderne voorzieningen en grenst aan een praktische berging. Deze berging is voorzien van aansluitingen voor zowel de wasmachine als de droogkast.

Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers, waarvan één met ingebouwde dressing. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

De tuin is volledig omheind en afgesloten met een poort, wat zorgt voor extra privacy en veiligheid. Aan de voorkant van de woning zijn twee parkeerplaatsen voorzien. Bovendien is deze woning uitgerust met zonnepanelen en een thuisbatterij, wat zorgt voor duurzame energievoorziening.

Woon je graag in een rustige omgeving, maar wil je toch dichtbij alle voorzieningen zijn? Dan is deze woning perfect voor jou! Je geniet van een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel en Antwerpen.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging!

015 20 36 00 - [email protected]

Neem contact op