Huis te huur

2000€ per maand

5 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 10729500
Immoweb code : 10729500

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
265 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

Welkom in dit authentieke historische woning, waar charme en karakter samenkomen met een magische tuin. Met onmiddellijke beschikbaarheid biedt dit betoverende huis u een unieke kans om te genieten van het beste van beide werelden - het erfgoed van het verleden gecombineerd met hedendaags comfort. Dit complex bestaat uit meerdere woningen, waarvan deze zich in de rechtervleugel bevindt.
Dit unieke pand biedt maar liefst 5 charmante slaapkamers, variërend in grootte. Elk van de slaapkamers is uitgerust met een betoverende parketvloer.
De volledig geïnstalleerde keuken van 8 m² is uitgerust met apparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasmachine, oven en een kookvuur.
De twee badkamers zijn voorzien van een bad, douche en twee lavabo's in een meubel. Met elk een oppervlakte van 8 m² biedt de eerste badkamer alle nodige voorzieningen, terwijl er ook een mogelijkheid is om een derde badkamer te creëren.
Er is ook een garage voor 1 wagen aanwezig.
Een nieuw EPC-attest is in aanvraag wegens recente renovaties. Een warmtepomp werd geïnstalleerd en alle ramen zijn vervangen door dubbele beglazing. Hierdoor zal de energiescore gunstiger worden.
Mis deze unieke kans niet!! Tel 078/48 47 00 of mail naar [email protected]
Bekijk ons volledig aanbod op www.ap-p.be

Neem contact op