Huis te huur

950€ per maand

3 slaapkamers

Immoweb code : 11413475
Immoweb code : 11413475

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
238 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning te huur met 3 slaapkamers!

Prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers in rustige wijk te Geluwe

​Deze prachtige nieuwbouwwoning, gelegen in de Warandeweg, biedt modern woongenot met alle comfort en energiebesparende voorzieningen. De woning is volledig geschilderd en klaar voor directe bewoning.

Bovendien is de woning volledig voorzien van nieuwe raamdecoratie, waaronder lamellen of gordijnen, wat zorgt voor een stijlvolle afwerking en privacy.

De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet en een ruime leefruimte met open keuken (volledig geïnstalleerd). Verder is er op het gelijkvloers ook een inpandige garage aanwezig met veel extra bergruimte.

Op de eerste verdieping kunnen we 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer (douche, bad en lavabo) , apart toilet en extra bergruimte terugvinden.

​In alle ruimtes is energiezuinige LED-verlichting aangebracht, wat niet alleen zorgt voor een aangename sfeer, maar ook bijdraagt aan lagere energiekosten.

​Dankzij het ventilatiesysteem D met warmterecuperatie geniet u van een gezond binnenklimaat.

De woning beschikt ook over een regenwaterput van 7000 liter.

In de zongerichte tuin is er een onderhoudsvrij tuinhuis voorzien, perfect voor extra opslagruimte.

De oprit en het terras zijn gemaakt van waterdoorlatende materialen, wat niet alleen milieuvriendelijk is maar ook praktisch bij regenval.

Neem vandaag nog contact met Door op voor een bezichtiging en ontdek zelf het woongenot van deze unieke nieuwbouwwoning!

Neem contact op