Huis te huur

1250€ per maand

2 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11314471
Immoweb code : 11314471

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Gezellige stadswoning op toplocatie!

Op een boogscheut van de Gentse binnenstad en belangrijke uitvalswegen treffen we deze gezellige stadswoning aan. De aangename ruimtes die we doorheen de gehele woning terugvinden zijn een ware troef. Daarbovenop zijn deze allen praktische ingedeeld en deels voorzien van ingemaakte kasten. In 2019 onderging de woning een kwalitatieve renovatie met aandacht voor energie-efficiëntie, wat resulteert in een solide basis.

Bij het betreden van de woning treffen we in eerste instantie de geriefelijke garage aan deze kan gebruikt worden om de fietsen op te stellen. De aangename inkomhal en traphal bevinden zich centraal in de woning. Wat zorgt voor een vlotte en toch discrete connectie met de voor- en achterzijde van de woonst. Op de gelijkvloers is een ruime technische ruimte met wasplaats aanwezig, deze biedt direct toegang tot de gezellige achtertuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken en leefruimte, daar deze hoger gelegen zijn in de woning genieten deze van aangenaam lichtinval door de mooie raampartijen. Verder op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder kan dan weer ideaal dienen als extra bergruimte. Voor een bezoek contacteer Ines op het nummer 0470/86 71 49 of via [email protected]

Neem contact op