Huis te huur

1290€ per maand

Immoweb code : 11394899
Immoweb code : 11394899

Overzicht

Omschrijving

Gezellig appartement op ideale locatie

Dit charmante appartement op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich in de nabijheid van het befaamde Paul de Smet de Naeyerplein te Gent. Gelegen in een kleine residentie met slechts drie appartementen, biedt deze woning zowel rust als gemak. U kunt het appartement betreden via de gemeenschappelijke inkomhal of de ruime garage, waar voldoende plaats is om fietsen te stallen.

De woning beschikt over een ruime leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken, voorzien van een praktische kastenwand. Aan de voorzijde van het appartement is er ruimte voor een extra slaapkamer of een bureau. De keuken is voorzien van grote ramen die uitkijken op een gezellige, perfect aangelegde binnentuin. Dankzij de ideale oriëntatie kunt u hier de hele dag door van de zon genieten.

Daarnaast beschikt het appartement over een ruime slaapkamer die achteraan het appartement gelegen is, dit met een en suite doucheruimte, een dressing en een gastentoilet.

Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen, kunt u contact opnemen met [email protected] of bellen naar +32(0)470/86.71.49.

Neem contact op