Huis te huur

1300€ per maand

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11393687
Immoweb code : 11393687

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/06/2024

Omschrijving

Modern gerenoveerd huis met zonnige koer

Modern gerenoveerde woning gelegen in een gezellige buurt nabij centrum Gent. Supermarkt, bakker & beenhouwer alle op directe wandelafstand. Tegelijkertijd ook ideaal gesitueerd kort bij alle invalswegen (E40, E17).

Op het gelijkvloers betreedt u de woning via de inkomhal, die toegang geeft tot een ruime, modern uitgeruste keuken, en tot de lichtrijke, open eetplaats en leefruimte. De leefruimte geeft uit op het zonnige terras (20m2) via een groot schuifraam voor optimale lichtinval en moderne look.

Achterin het terras bevindt zich het bijgebouw, voorzien van indrukwekkende, grote gietijzeren deuren. Zon van 's ochtends tot in de late middag, tuin ideaal Z/ZO-gericht.

Op het eerste verdiep bevinden zich de eerste ruime slaapkamer, apart toilet, en bad- en douchekamer met dubbel lavabomeubel.

Op het tweede verdiep bevinden zich nog een tweede en derde slaapkamer (ook in te richten als dressing of bureauruimte).

Ideale woning voor koppels of jonge gezinnen die graag in de directe omgeving van Gent wonen, en bovendien vlot bereikbaar vanuit andere steden.
Voor meer info en/of bezoeken: [email protected] of +32 476 52 27 74 (Whatsapp).

Neem contact op