Huis te huur

1320€ per maand

3 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 11344977
Immoweb code : 11344977

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
156 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant huis met 3 slaapkamers

Dit huis met 3 voorgevels ligt in het charmante dorpje Grosage en biedt een rustige levensstijl en een schilderachtig uitzicht op het kanaal Blaton-Ath dat zich voor het huis uitstrekt. Het huis ademt rust en is gelegen in een rustige buurt, een oase van rust ver weg van de drukte van de stad.

Omringd door twee tuinpercelen, aan de voor- en achterkant, biedt dit ruime huis een weelderige groene omgeving om in alle rust nieuwe energie op te doen. Met zijn 3 ruime slaapkamers en twee badkamers biedt het comfortabele leefruimte voor gezinnen of bewoners die op zoek zijn naar ruimte en rust.

Het pelletverwarmingssysteem zorgt voor een constante, betrouwbare en zuinige warmte en heeft zichin de loop der jaren zonder incidenten bewezen. Dit huis, liefdevol gerenoveerd door de eigenaar, is klaar om zijn nieuwe bewoners te verwelkomen vanaf 1 juni en biedt zelfs de mogelijkheid om een televisie te installeren in elke slaapkamer, waardoor modern comfort wordt geboden in een landelijke omgeving.

Naast de vele voordelen beschikt het huis over twee parkeerplaatsen.

Met zijn omliggende natuurlijke attracties en ideale locatie in dit rustige dorp, is dit huis een echte kans voor wie op zoek is naar een warm en gastvrij huis, op het kruispunt van natuur en modern comfort.

Beschikbaar vanaf 01/06/2024

Neem contact op