Huis te huur

1080€ per maand

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11345542
Immoweb code : 11345542

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis met 3 slaapkamers, garage en tuin

Halfopen bebouwing met drie slaapkamers en tuin
Ligging: Deze woning is gelegen nabij het centrum van Herselt, in een residentiële wijk. Alle faciliteiten en invalswegen zijn vlot bereikbaar.
Beschrijving: U betreedt deze mooie woning via de inkomhal. Deze biedt u een een apart toilet. Hierna betreedt u de lichtvolle en ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van een sierkachel, heerlijk vertoeven hier. De leefruimte geeft u toegang tot de keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, dampkap, oven, dubbele spoelbak en ijskast. Naast de keuken bevindt zich de inpandige garage waar u een wagen kan parkeren, alsook met aansluiting voor wasmachine en mogelijkheid tot droogkast. Boven de garage is er een bergzolder voorzien. Vanuit de veranda die aansluit bij keuken en leefruimte, kan u ook het terras en de tuin bereiken. De tuin is voorzien van een tuinhuis.Verder is deze volledig omheind en afgesloten, heerlijk genieten hier! Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee met ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, wastafel en toilet.
Extra's:
- EPC: 300 kWh / (m² jaar)
- Rolluiken
- Gordijnen en lichtarmaturen Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op